Asphalt Terrain Track Snow Water Lifestyle Events
Store
Find stories, riders,
ambassadors
Events

TRACK & ROAD - MOTUL CARES

MotulDE
16 June

 

Motul is partner bij zowel de MotoGP Assen (Motul TT Assen) en de World Superbike Assen. De TT vind dit jaar plaats van 25-27 juni en het WK Superbike van 23-25 juli. We werken zeer nauw samen met de mensen van het Assen TT Circuit en de organisator van beide events op Assen – Dorna, en we proberen het voor jullie, de fans, een zo gaaf mogelijk event te maken. Elk jaar opnieuw!

MotoGP – In de MotoGP klasse werken we samen met 2 topteams: Team SUZUKI ECSTAR & Pramac Racing. Samen met deze partners testen we onze technische vloeistoffen en onderhoudsproducten op het allerhoogste niveau en deze kennis nemen we mee in de productontwikkeling voor ‘de producten van morgen’. Motul werkt al samen met het Suzuki GP team sinds 1988, de tijd van Kevin Schwantz, en de samenwerking met Pramac is splinternieuw – sinds 2021. Motul en Pramac hebben een 360° samenwerking getekend. Dat wil zeggen: we werken niet alleen samen in de MotoGP maar ook in het bedrijfsleven. Het bedrijf Pramac dat achter het MotoGP team zit is tevens een vooraanstaande speler op gebied van energie productie en handling-apparatuur.

WorldSBK – Motul is hoofdsponsor / titelsponsor van het WK Superbike. Motul werkt intensief samen met de organisator, Dorna, en het doel is om het kampioenschap zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor het publiek. Daarnaast ondersteunt Motul ook de ‘Hyundai i30 Fastback N’ Safety cars met technische vloeistoffen en de bijbehorende ondersteuning. In de hoofdklasse, de WorldSBK klasse, werken we samen met TEAM HRC, Alstare Yamaha & RC SQUADRA CORSE (BMW). In de WorldSSP klasse met MV Agusta Reparto Corse en in de WorldSSP 300 met MTM Kawasaki - hierin rijdt o.a. de 2020 WorldSSP 300 wereldkampioen én landgenoot: Jeffrey Buis.

ENQUETE: VUL IN EN WIN!

Enquete: Vul in en Win!

De MOTUL Wash & Shine Kit 


De Motul Wash & Shine is helemaal Nieuw en vanaf nu verkrijgbaar bij uw Motul (motorfiets) dealer in de buurt. De Motul Wash & Shine kit bestaat uit onze E2 Moto Wash, E10 Shine & Go spray en een handige microfiber doek.

De E2 Moto Wash is een fijne en biologisch afbreekbare shampoo voor uw motorfiets. Spuiten, intrekken, afspoelen en klaar. Uw motorfiets weer perfect schoon!

De E10 Shine & Go is een fijn en praktisch poetsproduct, een spuitbus die goed vernevelt en poetsen makkelijk maakt. Daarnaast laat het een perfecte ‘shine’ achter en glanst uw motor weer als nieuw.

Met de microfiber doek poetst u uw motor perfect af.

Dit trio is de ideale ondersteuning bij uw poetsbeurt en laat uw motorfiets weer stralen!

ONTDEK ONZE PRODUCTEN: MOTUL.COM#

SPECIAAL T-SHIRT VOOR DE 90E EDITIE VAN DE TT

Samen met Bihr, exclusief Motul moto importeur voor Belgie en Nederland, en het Assen TT Circuit hebben we dit unieke t-shirt laten maken. Speciaal voor de 90e editie van de Assen TT. De t-shirts worden niet verkocht en zullen uitsluitend middels promotionele activiteiten de markt op komen via het lokale Motul dealer netwerk.

Interview Guido Fenneman | Racesport.nl met Johann Zarco

Comments (0)